El 27 de novembre el Palau de la Generalitat va ser l’escenari escollit per a inaugurar la temporada 2016-2017 dels Pastorets. A les dotze del migdia va començar la representació a càrrec dels Pastorets de Súria, que enguany celebren el seu 90è aniversari. La versió escenificada és una adaptació sinòptica de Jaume Esquius, que narra l’encàrrec que rep Josep Maria Folch i Torres per fer una nova versió diferent a la de Frederic Soler ‘Pitarra’. A la primera escena, que va tenir lloc al pati Gòtic, l’autor rep la visita de dues dames que li demanen de refer el text. Més endavant, el casament de Josep i Maria es va escenificar al la Galeria Gòtica. El  Pati dels Tarongers va ser l’escenari de l’Anunciació i l’obra va concloure al Saló Sant Jordi amb l’adoració dels pastors al portal de Betlem.

img_20161127_132818

Trobareu més fotos a la nostra pàgina del Facebook:
https://www.facebook.com/centenaripft/