Els Pastorets de Folch i Torres, com altres versions de Pastorets, inclouen tradicionalment una cantada de cuplets que permet a la representació situar-se en el context local, històric i social que l’acull tot obrint-se a la participació espontània dels actors i espectadors.

És sovint un pretext per resumir els neguits o les il·lusions d’una comunitat concreta i dóna peu a petites joies d’enginy i talent literari de qui, amb altres formats, no s’atreviria a prendre la ploma.

En el marc del programa de celebracions previstes per al 2016, la Comissió del Centenari dels Pastorets de Folch i Torres vol reconèixer aquesta tradició convocant un concurs de cuplets de Folch i Torres obert a tothom.

El concurs, moderat per Jordi Pessarrodona, es va celebrar el passat 18 de setembre a les dotze del migdia en el teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat.

Cliqueu aquí per la crònica del concurs.

Descarregueu-vos aquí els tres cuplets guanyadors i els cinc cuplets cantats fora de concurs.

cartell-concurscuplets-18-9-16                  concurs-foto-5  

Deixa un comentari